Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Увага! Проводиться актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади

Дата: 03.05.2023 16:38
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Останнім часом почастішали випадки, коли до відділу «Центр надання адміністративних послуг» міської ради звертаються мешканці за отриманням різних довідок та витягів, а позитивного результату немає. Причина в тому, що заявник або відсутній в Реєстрах, або занесений до них з попередніми даними, які були правильними в минулому, а на даний час потребують уточнення. А діти до 14-18 років, в багатьох випадках – взагалі відсутні.

   Відділом «Центр надання адміністративних послуг» міської ради постійно проводиться уточнення наявної інформації та уточнення електронної бази Реєстру територіальної громади з метою його актуалізації, на основі даних яких і видаються довідки жителям громади в установи та організації при оформленні соціальних пільг, виплат, допомог, дотацій інше.

 Звертаємось до мешканців громади!

Будь-ласка, своєчасно залучайтеся до актуалізації даних про себе, повідомте про зміни у своїх персональних даних, даних щодо складу сім’ї, звернувшись до адміністраторів безпосередньо у відділ «Центр надання адміністративних послуг»  міської ради за адресою: м.Іршава, пл. Народна, 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь