Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт старости Осійського старостинського округу про роботу за березень-квітень 2023 року

Дата: 02.05.2023 09:50
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Керуючись Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Положенням про старосту села та іншими нормативно - правовими актами, що визначають порядок його діяльності та взаємовідносинами із Іршавською територіальною громадою звітую про роботу за  березень - квітень місяць 2023 року по Осійському старостинському округу №5:

  1. Надано консультації при особистому зверненні громадян.
  • Видано довідок різного характеру - 84
  • Видано актів обстеження умов проживання та по факту проживання – 9
  • Видано характеристик  по місцю вимог – 10
  • Вчинено нотаріальних дій - 2

Довіреності – 2

  • Листування з державними органами, установами, організаціями ( проекти відповідей) – 16
  • Опитування  ВПО  про перебування  на території Осійського старостинського округу №5 ( щотижнево ).
  •  Щоп’ятниці  надання інформації до відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради  по внутрішньо переміщеним особам.
  • Видача гуманітарної допомоги (одягу) внутрішньо-переміщеним особам, інвалідам, малазабезпеченим сім’ям, одиноким та багатодітним сім’ям.
  • Щотижнево надання інформації до відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради щодо потреби у паливі для домогосподарств де проживають ВПО.
  • Взято на облік ВПО - 6
  • Зняття з обліку ВПО – 3
  • Внесення змін до погосподарських книг в звязку з народжуваністю та смертністю .
  • Оформлено 28 справ для передачі до архівного відділу.
  • Приведення в належний стан погосподарських книжок для здачі в архів.
  • Повідомлення фізичних  осіб щодо сплати заборгованості по сплаті земельного податку, податку на нерухоме майно, єдиного податку, орендної плати .
  1. Прийом громадян проводжу по місцю роботи в межах робочого часу та в позаробочий час за місцем проживання жителів села. Здійснюю моніторинг стану дотримання їхніх прав і законних інтересів у сфері соціального захисту, культури, освіти, фізичної культури та спорту, реалізації ними права на працю та медичну допомогу.

          Я, як староста, член виконавчого комітету беру участь у засіданнях виконавчого комітету міської ради. Виконую доручення міської ради, її виконавчого комітету, міського голови, інформую їх про виконання доручення.

Приймаю постійну участь та представляю інтереси жителів села, які звертаються за наданням матеріальної допомоги на лікування у зв’язку з важкими хворобами та складними життєвими обставинами, які розглядаються на виконавчому комітеті Іршавської міської ради. Всі звернення були підтримані та задоволені.

Щодо благоустрою, то жителі села беруть активну участь у соціально- економічному та культурному житті села. За звітній період на території округу проведено наступні роботи:

  • 11.04.2023 року проведено благоустрій спільно закладами освіти,   працівниками сімейної медицини, працівниками культури  по прибиранню узбіччя доріг від сміття, очищення  від чагарників та аварійних гілок з дерев, що виступали на проїзджу частину дороги в напрямку с.Ільниця та с.Білки.
  • За сприяння Іршавської міської ради та працівників Комульного підприємства"ТЕПЛО-МІСТО" були своєчасно прибрані від сміття узбіччя вулиць.
  • За  сприяння  Іршавського міського голови Віктора Симканинця в квітні місяці проведено поточний ремонт вулиці із залученням спецтехніки (грейдера) .
  • На початку квітня 2023 року спільними зусиллями Іршавської міської ради та жителів вул. І.Франка проведено поточний ремонт вулиці.
  • 13 квітня  проведено заміну електролампочок по вуличному освітленні по вулиці Л.Українки у кількості  - 5 шт.
  • За сприяння міського голови Віктора Симканинця та за підтримки громадської організації «Побажання» до Світлого Воскресіння Христового було роздано святково-продуктові набори сім’ям військових, які несуть службу в Збройних Силах України та оберігають наш з вами спокій і дають можливість спокійно жити та працювати, також роздано паски малозабезпеченим верствам населення у Осійському  старостинському окрузі.
  • Також триває робота по очищенню від чагарників придорожньої смуги в напрямку с. Ільниця.
  • 01 травня 2023 року спільними зусиллями мешканців села Осій та працівниками Комульного підприємства"ТЕПЛО-МІСТО" було частково вивезено тверді побутові відходи з сільських кладовищ по вул. Лазянська. Іршавською міською радою закуплено і встановлено сміттєвий бак біля Свято-Михайлівського храму по вулиці Перемоги.
  1. Внесено зміни в по господарську книгу в частині землекористування у зв’язку з фактичним обміром земельних ділянок та здійснюються зміни в програмі ДПІ, щодо цих змін. Вноситься інформація щодо землекористувачів в ГУДПС для нарахування податку плати за землю. Готуються листи щодо питань, які стосуються земельних відносин. Здійснюється участь у розгляді земельних відносин, у просторовому плануванні відповідної належної території. Надаються громадянам роз’яснення з приводу землекористування.
  2. Щотижнево проводиться звірка  карток реєстрації особи та адресних карток
  • Здійснено роз’яснювальну  роботу з керівниками установ, підприємств, організацій, та фізичними особами на території  Осійського старостинського округу №5, щодо вимог постанови Кабінету Міністрів України № 1487 від 30.12.2022 року «Про затвердження порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів»
  • Проведено звірку карток первинного обліку військовозобов`язаних з картками первинного обліку Першого відділу Хустського РТЦК та СП в кількості 408 шт.
  • Проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу по Осійському старостинському округу про відбір кандидатів на військову службу за контрактом.
  • Проведено звіряння облікових даних карток первинного обліку з військово – обліковими документами військовозобов’язаних та обліковими даними списків персонального обліку військовозобов’язаних, призовників та резервістів з питань реєстрації місця проживання шляхом подвірного обходу у 2023 році.
  • Оповіщення громадян які підлягають приписці до призовної дільниці.
  • Оповіщення громадян, які підлягають призову на строкову військову службу.

Працюю для покращення умов села та побуту населення старостату спільно з членами виконавчого комітету, керівниками закладів освіти,   працівниками сімейної медицини, працівниками культури, які працюють на території  старостинського округу.

Староста с. Осій                                                            Іван Попович

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Благоустрій територій старостинського округу 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

За ініціативи міського голови віктора Симканинця, жителям вразливих категорій населення с.Осій було вручено паски та пасхальні набори до свята Великодня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Вивезено сміття з кладовища та здійснено благоустрій території.

Біля Свято-Михайлівського храму с.Осій встановлено куплений сміттєвий бак.

Фото без опису

Виконано роботи із очищення від чагарників придорожньої смуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь