Протягом трьох днів, з 24 по 26 квітня, у Луцьку на Волині, за сприяння проєкту USAID ГОВЕРЛА, проходив молодіжний Форум з обміну досвіду по розвитку молодіжної політики, молодіжних центрів, просторів у громадах.

У заході взяли участь представники молодіжних організацій, громадських лідерів від Закарпатської, Рівненської та Волинської областей.  Основна мета Форуму-розвиток молодіжних центрів у громадах. Програма заходу була цікава, насичена, багатогранна. Креативні спікери та активні модератори дали можливість всім учасникам активно попрацювати, поспілкуватись, обмінятись досвідом.

Від Іршавської міської територіальної громади активну участь у роботі даного Форуму взяв заступник директора Іршавського міського Центру позашкільної освіти Іван Терпай. Була можливість поділитись, як власним досвідом, так і досвідом та роботою молодіжних центрів, громадських організацій Луцька та Волині.

Приємні враження, чудові емоції та хороший запал на роботу в реалізації молодіжної політики в громаді, як підсумок даного заходу.