Найвища наука життя – мудрість, а найвища мудрість – бути добрим. У цей важкий для нашої країни час, побільшало людей, що потребують допомоги. Вже понад 20 років доброю справою масштабно займається Ганна Петрівна Брич- підприємниця із с.Ільниці, добре знана в громаді людина, яку поважають і шанують. Вона тричі на рік разом зі своєю сім’єю влаштовує свято для потребуючих та щедро ділиться з ними хлібом-сіллю.

Цього року, традиційно, напередодні Великодніх свят Ганна Петрівна також за сприяння міського голови Віктора Симканинця влаштувала роздачу святкових пасок та хлібних наборів до святкового столу для вразливих категорій населення. Понад 530 пасок були випечені дбайливими руками працівників цієї міні-пекарні під її керівництвом та передані малозабезпеченим, багатодітним родинам, дітям-сиротам, напівсиротам, людям з інвалідністю, родинам військових, одиноким пристарілим тощо.

Висловлюємо щиру вдячність за благодійні справи та бажаємо Ганні Петрівні довгих літ та змоги продовжувати творити добро, яке нехай повертається до неї сторицею.