Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Екологічні громадські акції з благоустрою та висадження дерев тривають

Дата: 24.04.2023 10:35
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

22 квітня відзначався міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі. В рамках відзначення цього дня в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища.

В старостинських округах та багатьох освітніх закладах нашої громади долучилися до цієї екологічної акції та висадили на території школи дерева, а також в місцях відпочинку людей, прибирали території, діти малювали малюнки. Адже це свято чистої Води, Землі й Повітря, яке має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети. Зокрема, на території біля Лозянського стадіону, діти разом з вчителями висадили 30 шт. липи для майбутнього комфорту. Кожна дитина посадила своє іменне дерево, які всі разом, з часом, перетворяться на велику зелену зону. Також було посаджено 60 шт. сосни. Нехай молоді дерева ростуть разом з школярами, бо діти – наше майбутнє.

В с.Брід, староста та громадськість села прибрали територію біля річки, розчистили зону для відпочинку, поставили стіл та лавочки щоб мали де на вихідних відпочити бажаючі. А поряд - висадили дерева. Результатами роботи залишились задоволені. Також висаджено багато дерев біля інших закладів комунальної власності громади та зелених зонах міста.

Попри воєнний стан Україна прагне стати повноцінним учасником передових світових процесів і реформування економіки з урахуванням екологічних аспектів. Дбайливе ставлення до природи, навколишнього природного середовища – важливий крок на цьому шляху.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь