Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація відділу управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та приватизації міської ради про пророблену роботу за І квартал 2023 року

Дата: 20.04.2023 10:11
Кількість переглядів: 243

Протягом І кварталу 2023 року Відділом вживалися заходи щодо забезпечення ефективного управління комунальним майном Іршавської міської ради та своєчасного надходження до бюджету громади платежів від оренди комунального майна міської ради.

За січень-березень 2023 року проведено 4 засідання комісії з оренди комунального майна Іршавської міської ради Закарпатської області (голова комісії - І.П. Васильцюн) де розглянуто 8 питань, які в подальшому стали підставою для розроблення відповідних проєктів рішень виконавчого комітету міської ради.

Взято участь у 3 засіданнях постійної комісії міської ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, благоустрою, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації (голова комісії – Веждел А.А.) де розглянуто 22 питання.

Проведено засідання комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Іршавської міської ради відумерлої спадщини та безхазяйного майна (голова комісії - Матіко І.І.).

Відбулося 2 засідання комісії з вивчення стану матеріально-технічного забезпечення комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради (голова комісії – Васильцюн І.П.), одне з яких виїзне.

24 березня 2023 року проведено засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Іршавської міської ради (голова комісії - Васильцюн І.П.) на якому розглянуто 5 питань.

Станом на 01.04.2023 р. на квартирному обліку при виконавчому комітеті Іршавської міської ради перебуває 44 особи, з яких 7 осіб - особи, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання (внутрішньо-переміщені особи).

У лютому 2023 року, за результатами проведення електронного аукціону укладено та оприлюднено в електронній торговій системі 1 договір оренди комунального майна. 2 договори оренди комунального майна припинено у зв’язку із закінченням терміну їх дії.

Протягом січня - березня поточного року Відділом розроблено і внесено на розгляд виконавчого комітету міської ради 18 проєктів рішень.

Щомісячно Відділом здійснюється нарахування орендної плати відповідно до укладених договорів оренди та проводиться детальний аналіз надходжень за користування комунальним майном у відповідності до встановлених термінів. 

Працівниками Відділу систематично вживаються заходи щодо проведення актів звірки по сплаті орендної плати. Позачергово готуються акти звірки у разі виникнення в орендаря простроченої дебіторської заборгованості або у випадку закінчення терміну дії договору оренди. За звітний період проведено звірку по сплаті орендної плати за 7 договорами оренди комунального майна та перевірено використання орендарями комунального майна за цільовим призначенням та виконання умов за трьома договорами оренди.

Не менш важливим питанням у системі повноважень Відділу є розгляд звернень громадян, заяв, упорядкування правоустановчих документів на об’єкти комунальної власності міської ради, ведення квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради та обліку осіб, які потребують житла для тимчасового проживання.

За звітній період розглянуто 53 заяви і листи фізичних та юридичних осіб.

Відділ продовжує працювати над виконанням завдань, визначених положенням про Відділ та доручень керівництва міської ради.

 

Начальник відділу                                                       Віта ЧОРНОЛИЧАК

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь