Початок тижня виявився вдалим та насиченим на зустрічі та події. В черговий раз до нашої територіальної громади завітали друзі-благодійники з Німеччини – громадської організації «Lindau HILFT» та з Швейцарії  -  ГО "Mammutli hilft".  Спільно з громадськими організаціями ВБФ «Серце до серця» та «Іршавські Промені» така зустріч була неймовірно приємною та сповнена позитиву, адже всі стали вже друзями за покликанням. Участь в зустрічі взяв і заступник міського голови Іван Васильцюн. 

Допомога іноземних партнерів зараз дуже важлива для нашої громади та країни в цілому. Тому надзвичайно приємним подарунком для Іршавщини і особливо наших пожежників та рятувальників від них стало необхідне спорядження, професійні міні-мийки, спецодяг тощо. А автопарк поповнився ще одним пожежним повнопривідним автомобілем Mercedes від німецьких партнерів.

Урочисте вручення подарунків відбулось на території Іршавської державної пожежно-рятувальної частини, за участі начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Романа Гудака, міського голови Віктора Симканинця, керівників підрозділів частини та особового складу. Вони дякували гостям за небайдужість до проблем матеріально-технічного забезпечення, розуміння та підтримку. Відзначили меценатів почесними подяками. У своєму виступі міський голова Віктор Андрійович також відзначив важливість потужної суспільної підтримки Німеччини та Швейцарії нашої громади.

Очільники та представники спілки з Ліндау протягом трьох днів здійснили ще особисті візити до закладів освіти громади, міської лікарні та побували у волонтерському хабі «З любов’ю з Іршави» і не з пустими руками, а потрібними речами. Таким чином було отримано в допомогу інвалідні візки, милиці, свічки й парафін, швейні машинки та полотно, матраци, харчування, одяг, постільну білизну, рушники, засоби гігієни і ще багато чого вагою понад 4 т. Разом з цим, у процесі спілкування, Луц та Анжеліка Донат цікавились іншими потребами, проблемами, у вирішенні яких вони можуть допомогти у майбутньому.

Іршавська міська рада  засвідчує глибоку повагу та вдячність до наших партнерів-благодійників, завдяки яким у рятувальників, лікарів, освітян, волонтерів громади стало більше можливостей. Разом до Перемоги!