Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація про пророблену роботу Іршавського міського будинку культури за березень 2023 року

Дата: 12.04.2023 08:50
Кількість переглядів: 262

Протягом  березня  Іршавський міський  будинок  культури  спільно з аматорськими колективами працювали згідно планів роботи. За звітний період було надано озвучення на трьох заходах. Робота закладів проходить у відео форматі та частково в режимі офлайн. В рамках місячника благоустрою здійснено прибирання території та вивезено листву та сміття.

 У березні, зразковий музично-драматичний театр «Пролісок» Іршавського МБК, під керівництвом Василя Філеша, розпочав свій тур по закладах дошкільної освіти громади з виставами казок «Уроки ввічливості» з книги «Герої казкового замку» та «Знайомство з родиною Вітамінів» з книги «Казки однієї ночі» нашої землячки, члена Національної спілки письменників України Оксани Фулитки. Вони, в рамках Всеукраїнського тижня здорового дитячого  харчування  відвідали вже такі садочки  Іршавський ЗДО № 4 «Ялинка», ЗДО № 3, Брідський ЗДО. П'єси-казки повчальні, насичені різними сюжетами, вони - про красу почуттів людини, а відтак і про її вчинки, про ввічливість, про користь вітамінів.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

У виставковій залі міського будинку культури діє відкрита  виставка. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку робіт народного об’єднання народних майстрів та художників «Колорит Боржави» (кер. Філеш В.В.).  

Фото без опису

    19 березня  місто Хуст приймав переможців Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні «Красне поле», серед яких і народний аматорський хор «Мелодія» Іршавського міського будинку культури Іршавської міської ради Закарпатської області (керівник – заслужений працівник культури України Оксана Сідор,). Захід покликаний популяризувати пісенні твори національно-патріотичної тематики та твори, які оспівують славетні подвиги українського народу і події, пов’язані з проголошенням Карпатської України.  Колектив нагороджено дипломом та подякою.

Фото без опису

Також повідомляємо, що зразковий аматорський цирк  «Весела арена» (кер. Попович Н.Я.) проводить набір  учасників, для  занять.  Цирк є лауреатом багатьох  фестивалів-конкурсів  оригінального жанру різних рівнів.

Фото без опису

Народний аматорський гурт «Остра тирнина» (кер. Матіко А. І.) - прийняв участь у благодійному концерті на підтримку Збройних Сил України,  з метою популяризації української традиційної естрадної пісні в Україні та за її межами та взяв участь у першому турі телефестивалю «Всеукраїнська народна пісенна премія « Галицький шлягер 2023»  під гаслом «Захистимо Україну піснею»  25 березня 2023р.  м. Івано - Фраківськ. 

Фото без опису

Фото без опису

     Напередодні  Великодніх свят  двері  міського будинку культури відкриті для дітей та дорослих, які приходять не тільки, щоб виступити на сцені, а й для того, щоб  поспілкуватися в дружнім колі, розповісти про свої досягнення та поділитися своїми переживаннями. Також оглянути  відкриту виставку.

 

В.о. начальника МБК                                   Ірина Олексик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь