Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Робота відділу містобудування та архітектури Іршавської міської ради за І квартал  2023 року

Дата: 04.04.2023 17:28
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

З 1 січня по 31 березня 2023 року відділом містобудування та архітектури Іршавської міської ради Закарпатської області видано та здійснено реєстрацію до Порталу Єдиної державної системи у сфері будівництва (Реєстру будівельної діяльності):

— будівельний паспорт на забудову земельної ділянки – 3 од.;

— містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва–2 од.;

лист про те, що Містобудівні умови та обмеження не надаються- 6 од.;

видано наказів про присвоєння, зміну, коригування адреси об’єкта будівництва та об’єкта нерухомого майна – 4 од.;

Крім того, за звітній період відділом видано:

-  Витяг із містобудівної документації-4 од.

акти обстеження житлово-побутових умов -70 од.;

акти обстеження факту проживання- 83 од.;

Розроблено та затверджено план евакуації населення Іршавської територіальної громади у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації на 2023 рік.

Розроблено та затверджено положення про Іршавську міську субланку Хустської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Закарпатської області.

Узагальнено інформацію на підвідомчій території стосовно забезпечення необхідних матеріалів до проєкту «Білої книги цивільного захисту».

Складено протоколів засідання комісії техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської міської ради -2 од.

Розроблено положення про створення та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту.

Узагальнено дані обліку захисних споруд цивільного захисту, які обліковуються в Іршавській територіальній громаді Хустського району найпростіших  укриттів у кількості – 81 об’єктів.

Проводиться аналіз необхідності внесення змін у наявну містобудівну документацію населених пунктів територіальної громади за результатами містобудівного моніторингу.
       Відділ забезпечує в установленому порядку своєчасний розгляд заяв, звернень і скарг громадян, звернень депутатів, інших суб’єктів господарювання ( розгляд звернень при потребі здійснюється шляхом виїзду комісії на місце).

Відділом постійно надаються необхідні звіти, інформації, контролі до обласного управління містобудування та архітектури, цивільного захисту районної та обласної військових адміністрацій.
       В установленому законодавством порядку та в межах повноважень відділ взаємодіє з структурними підрозділами обласної військової адміністрації, районної військової адміністрації, а також структурними підрозділами Іршавської міської ради, підприємствами, установами та організаціями з метою створення умов для послідовної та узгодженої діяльності щодо умов, строків, періодичності одержання і передачі інформації, необхідної для належного виконання покладених на відділ завдань та здійснення запланованих заходів.

Протягом звітного періоду приймали участь у фахових онлайн навчаннях.

Відділом постійно вивчаються зміни до законодавства, нормативно-правові акти та методичні рекомендації у сфері містобудівної діяльності. Надаються консультації фізичним та юридичним особам стосовно планування та забудови територій під-час воєнного стану, отримання вихідних даних для проєктування об’єктів будівництва, присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна , об’єктам будівництва у тому числі у випадках їх поділу, об’єднання, виділення частки; переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі тощо.

В.о. начальника відділу                       Марина Попдякуник

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь