Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради за березень 2023 року

Дата: 03.04.2023 14:54
Кількість переглядів: 337

Відділом соціального захисту населення Іршавської міської ради за березень було  надано 254  адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення Іршавської громади. Набуття статусу внутрішньо переміщеної особи - 10 зареєстрованих справ. У відділі зареєстровано 3 справи щодо надання внутрішньо переміщеним особам державної грошової допомоги для покриття витрат на проживання.

       Також у звітному періоді робота відділу відображається у статистичній інформації щодо звернень мешканців Іршавської міської територіальної громади про призначення державних соціальних допомог  - 164 зареєстрованих справ; державних субсидій – 12 зареєстрованих справ; державних соціальних пільг – 18 зареєстрованих справ; компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі – 27 прийняті,   розглянуті та внесені, окрім цього,  1 справа на розгляді; припинення статусу внутрішньо переміщеної особи - 3 зареєстровані справи; оформлення посвідчень про наданий статус – 26 зареєстрованих справ. З них, 24  посвідчення «багатодітна сім'я»  та 2 посвідчення на осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю; реабілітація інвалідів - 9 зареєстрованих справ. Розглянуто та підготовлено 17 актів встановлення факту здійснення догляду.

   Окрім цього, кожного дня у телефонному режимі працівниками відділу надаються десятки усних консультацій жителям Іршавської міської територіальної громади з питань соціального захисту.

   На належному рівні організовані і заходи з підвищення кваліфікації працівників відділу через участь у семінарах, нарадах з питань змін в чинному законодавстві України у сфері соціального захисту населення, що організовуються департаментом соціального захисту населення Закарпатської обласної військової адміністрації.

 

В.о. начальника відділу                          Оксана ФЕЛЬЦАН

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь