Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До відома працівників, діяльність яких безпосередньо пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами!

Дата: 29.03.2023 16:11
Кількість переглядів: 389

До відома працівників, діяльність яких безпосередньо пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, а також працівників підприємств, установ та організацій, фізичних осіб - підприємців, що організовують виконання таких роботи!

Відповідно до ст.18 закону України «Про захист рослин», підприємства, установи, організації усіх форм власності та громадяни зобов’язані допускати до робіт, пов'язаних із транспортуванням, зберіганням,  застосуванням засобів захисту рослин,  їх торгівлею, лише осіб, які пройшли згідно з цим Законом спеціальну підготовку та мають на те відповідне  посвідчення і допуск, що видаються центральним органом виконавчої  влади,  що  реалізує  державну політику у сфері захисту рослин щороку.

  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 вересня 1995р. №746 «Про затвердження Порядку одержання допуску (посвідчення) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами», підставою для видачі допуску є посвідчення про проходження спеціальної підготовки з питань безпечного виконання роботи з пестицидами і агрохімікатами та медична книжка з висновком медичної комісії про відсутність протипоказань за станом здоров’я.

        Навчання із видачею посвідчення проводяться Управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.  Для проходження навчання необхідним є подання письмової заяви за формою .Для проходження медичного огляду необхідним є бланк «Медичної книжки», що надається фітосанітарним інспектором, який проводить навчання.

Фото без опису

Провідний спеціаліст Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби                                        

в Закарпатській області                       Л.ШТЕФАНЬО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь