Протягом січня-лютого 2023 р. працівниками комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради  виконано наступні роботи :

  1. Ліквідовано два витоки води (прориви) - вул. Набережна, буд.1, діаметр труби на прориві – 150 мм., вул.. Гагаріна, навпроти газового господарства - діаметр труби на прориві – 100 мм..
  2. Ліквідовано дев’ятнадцять заторів на каналізаційних мережах м.Іршава та с.Ільниця.
  3. Проведено роботи з заміни фекального насосу старого зразка на каналізаційно-насосній станції на однотипний працездатний.
  4. Двічі (в січні та лютому) проводилися роботи по очистці прихідної камери на каналізаційно-насосної станції на глибині десяти метрів від поверхні від піску та інших забруднень, які унеможливлювали роботу фекальних насосів по перекачуванню стоків з КНС на очисні споруди.
  5. Проводяться роботи по встановленню четвертого додаткового насосного агрегату німецького виробництва Wilo на КНС для збільшення можливості по перекачуванню стоків з КНС на очисні споруди.
  6. Проведено ремонт глибинного свердловинного агрегату на свердловині № 3. Замінено насос свердловинного агрегату на однотипний робочий.
  7. Щомісяця виконуються дрібні ремонтні роботи різного типу обладнання та мереж по підтримці їх в робочому експлуатаційному стані.
  8. Протягом січня-лютого 2023 р. забезпечено своєчасне надання різного типу звітності по роботі підприємства за 2022 рік в різні установи та організації.
  9. Проводиться робота з боржниками за отримані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення – по два обходи щомісяця працівниками адміністрації підприємства, шляхом 200-250 телефонних дзвінків та роз’ясненням про необхідність сплати за отримані послуги, надіслано одинадцять претензій. За січень місяць рівень проплат склав 87,7 %,  за лютий – 107,5 %.

       

       Директор КПВ Іршавської міської ради            Скоблей С.М.