Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавський міський Центр позашкільної освіти про участь у масових заходах за лютий-березень

Дата: 21.03.2023 19:39
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Фото без опису

За останній місяць вихованці Іршавського МЦПО провели та прийняли участь у багатьох масових заходах, змаганнях та конкурсах. 
Вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні і вихованці гуртка "Паперопластика" на базі Іршавського ЗЗСО N*2 l - lll ст. Учні виготовили з паперу "Янголів пам'яті".
Вихованці гуртка "Спортивне орієнтування", що діє при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. виготовили витинанки із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу.

Відкриті заняття продемонстрували керівники гуртків, які в цьому проходять атестацію. 17 лютого відбулось відкрите заняття з вихованцями гуртка «Юні зірочки», яким керує молода, творча та талановита Вікторія Вікторівна Поляк, яка вперше цього річ проходить атестацію. 27 лютого на базі Осійської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ф. Потушняка пройшло відкрите заняття з вихованцями гуртка "Творчість", яке проходило в рамках атестації керівника даного гуртка Андрішко Олени Євгенівни. 6 березня відбулось відкрите заняття за планом атестаційної комісії МЦПО, яке провела Осійська Леся Романівна, керівник гуртка «Спортивне орієнтування» при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. 
Спортсмени-шашкісти розпочали 2023 рік командним чемпіонатом з шашок-64. Привітно зустріли спортсменів у Великому Бичкові. Третє місце виборола зовсім юна команда “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти, за яку виступали Катерина Мойсей, Вероніка Терпай, Володимир Погоріляк. Результати спортсменів “Вікторії” по дошках. Катерина Мойсей на першій дошці поділила перше місце з Богданом Романом, Вероніка Терпай і Володимир Погоріляк – треті відповідно на другій і третій дошках.
Вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків Іршавського МЦПО взяли участь у Відкритих змаганнях Закарпатського центру туризму зі спортивного (пішохідного) туризму у закритих приміщеннях, присвячені Дню Героїв Небесної Сотні та Революції Гідності. Змагання відбулися 25 лютого у м. Ужгород на скеледромі у Палаці дітей і юнацтва(ПАДІЮН).
В останній день зими, 28 лютого, відбулося чергове засідання гуртка «Лідер».
Протягом лютого місяця в Іршавській ТГ дистанційно пройшла виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Конкурсанти продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на виставку робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні. Загалом, міський І етап виставки-конкурсу пройшов на належному рівні, 13 робіт отримали перші місця та відправлені до ПАДІЮНу на ІІІ обласний етап виставки-конкурсу.
Напередодні Міжнародного дня 8 Березня вихованці гуртків МЦПО разом зі своїми керівниками підготували надзвичайне свято для всіх чарівних жінок, молодих дівчат, мам та бабусь наших вихованців.
Активно працює зразковий історико-краєзнавчий музей, де майже щодня директор музею Світлинець Андрій Андрійович проводить цікаві екскурсії.
Маємо двох чемпіонів області начемпіонаті області з шашок-64. Катерина Мойсей і Богдан Роман, вихованці клубу “Вікторія”  поділили 1-2 місця.
У зразковій студії естрадного співу "Ліра" (керівник Ельвіра Гавацко ) ще одне І місце, яке виборола Коган Вероніка, прийнявши участь у ІІІ Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі Мистецтв "Лютий Фест".
16 березня на базі МЦПО пройшло заняття з елементами тренінгу, який організувала та провела керівник гуртка «Психологія» Вікторія Корольова.  19 березня вихованці туристичного гуртка "Спортивне орієнтування" Іршавського МЦПО, що діє при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст, здійснили одноденний туристичний похід. Об'єктом відвідування став наш улюблений "Смерековий Камінь", що розміщений в НПП "Зачарований край".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь