Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Нарада з представниками аграрної та бізнес-спільноти громади

Дата: 17.03.2023 11:42
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Про алгоритм бронювання працівників від призову на військову службу говорили 15 березня, в сесійній залі міської ради, з представниками бізнесу Іршавської громади. Участь в обговоренні цього та інших важливих питань взяли міський голова Віктор Симканинець, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Іван Васильцюн, начальник Іршавської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області  Роман Жибак, начальник першого відділу Хустського РТЦК та СП, майор Дмитро Соколов та депутатка міської ради, інспекторка відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Віра Глушко.

У присутніх представників аграрної та бізнес-спільноти, зокрема й із числа релокованих, Іршавської громади викликало зацікавленість щодо механізму визначення підприємств, установ та організацій критично важливими у період дії воєнного стану. Про це детально було надано роз’яснення заступником міського голови Іваном Васильцюном. Було представлено презентацію про можливості отримання допомоги від грантових та державних програми на сьогодні, надано роз’яснення стосовно заповнення відповідного звернення. Про це говорила інспекторка відділу економічного розвитку та інвестицій Віра Глушко.

Про нововведення для бізнесу під час воєнного стану, які ухвалила нещодавно Верховна рада, розповів начальник Іршавської ДПІ  Роман Жибак. Зокрема, про можливість для ФОПів та юридичних осіб бути платниками єдиного податку III групи з застосуванням ставки єдиного податку у розмірі 2% від суми доходу з 1 липня 2023 року.

На питання присутніх щодо мобілізації, порядок отримання відповідних документів з РТЦК та СП - відповідав начальник першого відділу Хустського РТЦК та СП Дмитро Соколов.

Приємним моментом для підприємців – Івана Поповича із с.Ільниця та Василя Штефаньо із с.Дубрівка – стало вручення їм Подяк Іршавської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності, соціально-економічний розвиток Іршавської міської територіальної громади, їх благодійну діяльність.

Міський голова Віктор Симканинець висловив вдячність всім присутнім, відзначив важливість їх роботи та хороші результати, незважаючи на всілякі проблеми у такий важкий час. Міській владі важливо бути в діалозі з бізнесом, чути його, реагувати на проблеми та потреби, бо тільки разом можна досягти спільної мети у розвитку громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь