15 березня,  на території підприємства ТОВ «К’Лен», що в с. Ільниця, відбулись спільні тактико-спеціальні навчання за участі рятувальників, поліції, медиків та аварійних служб газових та електромереж. Відпрацьовувались навички швидких і злагоджених спільних дій у разі надзвичайної ситуації, зокрема пожежі на великій території.  

Приборкувати умовне загорання в складі готової продукції бійцям ДСНС м.Іршава допомагали колеги державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Спочатку газодимозахисники провели розвідку пожежі та евакуацію «потерпілих» і передали їх працівникам екстреної медичної допомоги, після чого вжили заходів для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Аварійна служба РЕСу займалась електрообладнанням, а поліція слідкувала на території за порядком та громадянами. Було розгорнуто штаб, встановлено цифровий радіозв’язок, інтернет.  

Під час таких тренувань оперативні служби та персонал об’єкта відпрацьовуютб взаємодію між собою до автоматизму, адже під час ліквідації реальної екстреної ситуації ніхто з учасників не має права на помилку.