Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

УВАГА! Інформація для споживачів послуг ТОВ «АВЕ Мукачево»

Дата: 27.02.2023 14:48
Кількість переглядів: 250

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево» є Виконавцем послуг з поводження з побутовими відходами відповідно на підставі Договору на виконання послуг із збирання, вивезення, захоронення або утилізації твердих побутових відходів із Загатянського старостинського округу Іршавської міської ТГ від 05.07.2022 р., укладеного між ТОВ «АВЕ Мукачево» та Виконавчим комітетом Іршавської міської ради, інформує фізичних осіб, які є співвласниками, користувачами нерухомого майна, або за згодою власника користуються об’єктом нерухомого майна (надалі – «Споживачі»), про опублікування індивідуального Договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, який є публічним договором приєднання (надалі – «Договір»).

Цей Договір вважається укладеним між Споживачем та Виконавцем і набирає чинності з урахуванням вимог ст. ст. 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, а саме шляхом приєднання Споживача до умов цього Договору: за заявою-приєднанням; у разі вчинення дій, які засвідчують його волю до отримання (продовження отримання) відповідної послуги (наприклад, здійснення оплати наданих послуг) тощо; за принципом мовчазної згоди – невчинення Споживачем протягом 30 днів з моменту публікації договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або виконавця, та/або у друкованому ЗМІ будь-яких дій, які б свідчили про відмову від послуги.

Плата за надані послуги нараховується щомісяця відповідно до умов Договору і тарифів, що формуються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами». Обсяг надання послуг розраховується на підставі норм, затверджених органом місцевого самоврядування в установленому законодавством порядку.

У разі виникнення питань просимо звертатись за тел. +380507757700

З повагою, адміністрація ТОВ «АВЕ Мукачево»

Дивитись ДОГОВІР - ТУТ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь