Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Виїзна зустріч про набір добровольців до «Гвардії наступу»

Дата: 24.02.2023 11:16
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

18 лютого, в міській раді відбулась зустріч працівників органу місцевого самоврядування на чолі з міським головою Віктором Симканинцем із заступником голови Хустської РВА Степаном Бобиком, заступником командира батальйону по роботі з особовим складом Нацгвардії України, полковником Олегом Сашковським, заступником начальника ВПС «Яблунівка» з персоналу, майором Віктором Семенюком, начальником відділення поліції №1 Хустського РУ ГУНП в Закарпатській області Василем Вурстою та інспектором сектору кадрового забезпечення Хустського РУП, майором Камілою Бурч. Вони розповідали про продовження набору військовослужбовців до штурмових загонів “Гвардія наступу”, які складатимуться виключно з добровольців.

У рамках проекту створено вісім штурмових бригад: “Сталевий кордон”, “Червона калина”, “Лють”, “Рубіж”, “Спартан”, “Кара-Даг”, “Бурелом”, “Азов”.

Було надано вичерпну інформацію про умови конкурсу та принципи відбору кандидатів, гідне матеріальне забезпечення та якісну підготовку. Як було зазначено, про включення до команди новоствореного воєнізованого підрозділу Національної поліції України «Лють» вже звернулось 360 добровольців з числа цивільних осіб та 82 діючих поліцейських. Найбільше добровольців в Ужгороді, Мукачеві, Берегові та Тячеві. Набір до підрозділу «Лють» наразі ще триває.  Усі бажаючі можуть заповнити анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/

На Закарпатті також триває набір в новостворений взвод патрульної служби поліції особливого призначення на вакантні посади до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Зараз проводиться прийом заявок кандидатів на вакансії інспектора та поліцейського патрульної служби поліції особливого призначення. Щоб розпочати участь у конкурсному відборі заповніть анкету за посиланням https://nabir.np.gov.ua ;

Для отримання консультації та прийому ваших документів звертайтеся до відділення поліції №1 Хустського РУ ГУНП в Закарпатській області або відділу «ЦНАПу» Іршавської міської ради.

Гаряча лінія «Гвардії наступу» для консультацій – 0 800 100 020.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь