Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Гвардія наступу»: про набір добровольців до штурмових загонів говорили на зустрічі в міській раді

Дата: 23.02.2023 14:14
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Минулого тижня в сесійній залі відбулась зустріч з представниками правоохоронних органів та військовими. Були присутні працівники різних комунальних організацій, підприємств та установ громади. Напередодні заходу, з міським головою Віктором Симканинцем відбулась також зустріч з начальником відділення поліції №1 Хустського РУ ГУНП в Закарпатській області Василем Вурстою за участі начальника відділу організаційного забезпечення та діловодства Маріанною Меренич та представниками ЗМІ. Темою зустрічі була нова кампанія із укомплектування Національної поліції та Державної прикордонної служби України, яка запроваджена Національною гвардією України. Адже Україна готується звільняти окуповані території і проводить набір добровольців до восьми штурмових підрозділів «Гвардії наступу».

Фото без опису

Фото без опису

Як проходить рекрутингова кампанія на Іршавщині та умови вступу до спецпідрозділу – про це говорили на спільній нараді. Всі присутні отримали презентаційні матеріали та буклети. В ході розмов на заході виступали міський голова Віктор Симканинець, заступник голови Хустської РВА Степан Бобик, заступник командира батальйону по роботі з особовим складом Нацгвардії України, полковник Олег Сашковський, заступник начальника ВПС «Яблунівка» з персоналу, майор Віктор Семенюк та інспектор сектору кадрового забезпечення Хустського РУП, майор Каміла Бурч.

Новостворений воєнізований підрозділ Національної поліції України «Лють»– це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання бригади «Лють».

Штурмовий підрозділ «Сталевий кордон» формують при Державній прикордонній службі України.

15-й мобільний прикордонний загін створений як підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, що стоять перед Україною. Його завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невіддільною складовою Сил оборони країни.

В ході зустрічі було детально ознайомлено присутніх з проходження конкурсу, умов оплати праці, дані відповіді на всі запитання.

Подати заявку на вступ до бригади «Гвардії наступу» можна на сайті storm.mvs.gov.ua де представлені всі бригади, що комплектуються, у місцевому відділенні поліції або в відділі «ЦНАПу» Іршавської міської ради тощо.

Гаряча лінія «Гвардії наступу» для консультацій – 0 800 100 020.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь