Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Квадрокоптер для Збройних Сил України від працівників міської ради

Дата: 22.02.2023 16:22
Кількість переглядів: 354

Наприкінці минулого тижня Іршавська міська рада передала представнику 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади придбаний квадрокоптер. Це вже другий такий коптер переданий на підтримку наших військових від працівників міської ради, до якої цього разу долучилися окремі працівники суб’єктів первинної та вторинної медичної допомоги. Перший дрон був переданий 101 окремій бригаді Сил територіальної оборони України у Закарпатській області, а цей - допомагатиме здійсненню бойових завдань бійцям мотопіхотного батальйону. Дрони – один із головних витратних матеріалів війни України проти росії. Наші воїни використовують ці «пташки» не лише для розвідки, а й як ударну одиницю з «пакунком» для ураження супротивника.

Також було передано багато тематичних листівок, які готували школярі громади на підтримку наших незламних Захисників, пряники з принтом та гарні «валентинки» з найкращими побажаннями. Натомість від 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади було отримано пам’ятний подарунок у вигляді годинника.

Загалом, з першого дня війни усі співробітники робили та продовжують здійснювати індивідуальні пожертви, брати участь у благодійних акціях, відправляють кошти на закупівлю необхідних речей і обладнання для військових тощо.

"Дякую кожному за активну громадянську і патріотичну позицію, адже невеликий вклад кожного стає частинкою обороноздатності нашого війська! Віримо в Перемогу і дякуємо Захисникам! Україна непереможна!" - відзначив міський голова Віктор Симканинець

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь