Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт старости Дубрівського старостинського округу про роботу за січень 2023 року

Дата: 16.02.2023 14:02
Кількість переглядів: 394

В січні, крім основної діяльності, старостою разом з українською діаспорою м.КЕЛЬН (Німеччина) була проведена благодійна акція з подарунками до святкування Нового року та Різдва  Христового. Разом з громадською організацією «Побажання», за сприяння міського голови  Віктора Симканинця  були  роздані продуктові набори мешканцям сіл Дубрівка, М.Розтока, В.Розтока слідуючим  категоріям: багатодітні сім’ї, малозабезпечені, діти-сироти  та  ВПО. За сприянням та фінансової підтримки ФОП  Штефаньо В.М. було проведено прочистку  водовідвідних каналів з м.Іршава в напрямку с.Дубрівка. Силами громадськості було проведено зрізку 50  дерев, які загрожували життю і   здоров’ю наших громадян. На їх місці висаджено нові дерева.

Завдяки зусиллями та коштами приватних  підприємців, які проводять підприємницьку діяльність, на території господарського  двору в с.М.Розтока було проведено перестановку бруківки  біля кладовища с.М.Розтока.

Із застосуванням техніки  комунального господарства  та  громадськості регулярно проводилися роботи по благоустрою сільських кладовищ. На території  нашої громади їх чотири. Завдяки зусиллям  ФОП  Романчук С.А.  та Романчук М.Ф.  було  проведено встановлення огорожі на сільському кладовищі с.Дубрівка. Також, із  залученням широкого кола громадськості відремонтовані вхідні ворота на сільському кладовищі с.Дубрівка.

 За сприяння благодійної організації   «Побажання» (керівник Брич А.М.)  було роздано нашим громадянам, які цього потребують, гуманітарної допомоги  загальною вагою 700 кг.

Працівниками старостинського округу було розглянуто 43 усних та письмових заяв громадян, видано довідок - 75 шт., актів обстеження  - 15 шт., характеристики - 15 шт.. Надано відповіді  на  доручення  та листи з різних інстанцій. Внесено зміни 52 земельних актів у податкову інспекцію, на 25 штук більше у порівняння з минулим роком.  Дохідна частина по бюджету в загальному  виконано.

 

Староста                           Володимир Малиновський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь