Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу МЦПО в січні - керівників та дітей

Дата: 15.02.2023 10:34
Кількість переглядів: 258

Зимові канікули - улюблена пора школярів. У цей час можна насолодитися не тільки новорічно-різдвяними святами, але і добре відпочити. Вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків, що діють при Осійському ЗЗСО І-ІІІ ст. ( кер. Пелиньо Л. М.)  для свого відпочинку обрали м. Мукачево.

 У Іршавському міському Центрі позашкільної освіти вже стало доброю традицією, напередодні Різдва проводити фестиваль  «Легенди Різдва».  Директор МЦПО Юрій Буряс та заступник директора Іван Терпай вручили чудові нагороди переможцям, які вибороли два І місця. 

3 лютого 2023 року, учні Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст, які одночасно є і вихованцями туристичних гуртків Іршавського МЦПО, відвідали Ковзанку IceLand, що у м.Мукачево.

Зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of angels» - керівник Юрій Буряс, спільно з Народним гуртом «Остра Тирнина» - керівник Андріана Матіко, прийняла участь у благодійному концерті в місті Хуст.
У рамках проєкту "Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді", що здійснюється БФ "Центр громадських ініціатив" та став можливим завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт "USADI "ГОВЕРЛА".

24 січня в м.Іршава в МЦПО проведено інтеграційний захід "Активна молодь-успішна громада". В заході взяли участь представники молоді, громадськості, молодих працівників міської ради, ВПО, активістів сіл, представників освітянсько-культурної громадськості та  лідерів учнівського самоврядування. Основна мета заходу покращення та розвиток молодіжного руху в громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь