Протягом грудня 2022 р. працівниками комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради  виконано наступні роботи :

  1. Ліквідовано 2-а витоки води ( прориви ) - вул.. Космонавтів, буд.4-6, водонасосна станція – водопровід від 3-ї свердловини..
  2. Ліквідовано 21-н затор на каналізаційних мережах м.Іршава та с.Ільниця.
  3. Виконано роботи по відновленню працездатності пожежного гідранту по вул..Шкільній, біля будинку 27.
  4. Проведено роботи з заміни фекального насосу старого зразка, який вийшов з ладу, на КНС на однотипний працездатний.
  5. Проведено роботи з заміни аварійної ділянки металевого трубопроводу діаметром 200 мм. на КНС ( прорив та витікання фекалій ) на таку ж ділянку, виготовлену з Поліетилену діаметром 200 мм.
  6. Проведено очистку прихідної камери на КНС на глибині 10-ти метрів від поверхні від піску та інших забруднень, які унеможливлювали роботу фекальних насосів по перекачуванню стоків з КНС на очисні споруди.
  7. Проведено ремонт глибинного свердловинного насосу на свердловині № 5. На насосі свердловини № 5 заклинив зворотній клапан, відремонтовано.
  8. Проведено заміну глибинного свердловинного насосу ЕЦВ 8-40-60 на енергоефективний насос німецького виробництва Wilo, придбаний на кошти,  виділені з міського бюджету.
  9. Проводиться робота з боржниками за отримані послуги – 2-а обходи працівниками адміністрації підприємства, шляхом 200-250 телефонних дзвінків та роз’ясненням про необхідність сплати за отримані послуги, надіслано 7-м претензій. За грудень місяць рівень проплат склав 97,1 %, в цілому з початку року – 97,7 %.

Директор КПВ Іршавської міської ради                  Скоблей С.М.