Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Кращих працівників "Центру пробації" нагородили подяками

Дата: 09.02.2023 09:25
Кількість переглядів: 787

       Нещодавно, в системі виконання покарань відзначалась восьма річниця прийняття Закону України «Про пробацію», прийнятого Верховною Радою України 5 лютого 2015 року. Прийняття цього Закону стало гарантом правового забезпечення для осіб, які вчинили правопорушення, отримати можливість відбувати покарання без ізоляції від суспільства, брати участь у просоціальних видах діяльності, отримувати кваліфіковану допомогу у вирішенні проблемних питань життя та мати супровід за індивідуальним планом на шляху до змін, а для суспільства та громади - захист від небезпеки протиправних дій по відношенню до їх статків, життя та гідності.

За дорученням Іршавського міського голови Віктора Симканинця, працівників Хустського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Закарпатській області Тетяну Петрище та Владислава Машіко було нагороджено подяками Іршавської міської ради з нагоди цього свята за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері виконання пробації.

      «8 років – це вже певний результат. Ми чітко розуміємо, що кількість, перш за все, малолітніх злочинців, які проходять через пробацію, значно зменшується. Тож необхідно, щоб ви продовжували свою роботу. Ми, зі свого боку, розуміємо важливість вашої справи. У подальшому будемо намагатися всіляко підтримувати вас. Адже, таким чином, ви допомагаєте місту бути безпечнішим»  – звернувся з вітальним словом до працівників начальник відділу Василь Орешко.

Сподіваємось, що в подальшому ваша робота матиме лише профілактичну мету, адже завдяки вам, злочинність знижується. Дякуємо за вашу нелегку працю! Вітаємо з професійним святом!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь