Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршаві відбудеться мітинг-реквієм до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 07.02.2023 18:12
Кількість переглядів: 522

 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та минає 34 роки від того дня, коли останні підрозділи обмеженого контингенту Збройних сил колишнього СРСР було виведено з території Афганістану. З цієї нагоди, сьогодні, 07 лютого, Іршавський міський голова Віктор Симканинець зустрівся з активом районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, яку очолює Володимир Горзов.

 Участь у зібранні взяли голови осередків організації з кожного села громади та колишнього Іршавського району, а також начальник відділу організаційного забезпечення та діловодства  Маріанна Меренич й працівники міської ради. На зустрічі було прийнято рішення до чергової річниці провести облагородження пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам та викарбувати там нові імена тих, які померли за останні два роки. Їх, на жаль, налічується більше десяти чоловік... Також були обговорені й інші нагальні проблеми, які наразі хвилюють афганців. «Ми стараємось підтримувати вас та надавати будь-яку можливу допомогу» - зазначив Віктор Андрійович. 

Присутні обговорили та узгодили основні організаційні питання щодо гідного проведення  у громаді Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, навіть у такий важкий для України воєнний час. Відтак, в Іршаві, 15 лютого, о 13.00 к.ч., у сквері біля «Пам’ятника воїнам, полеглим в Афганістані», який зображений у постаті «Авеля з ягням» і символізує невинних жертв, проходитиме мітинг-реквієм та панахида за загиблими, тому запрошуються всі бажаючі для участі в скорботному заході.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь