Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Засідав виконком Іршавської міської ради

Дата: 01.02.2023 15:06
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

Під час чергового засідання виконавчого комітету Іршавської міської ради, яке відбулось 31 січня під головуванням міського голови Віктора Симканинця, члени виконкому заслухали та обговорили 12 важливих питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста та громади. У роботі виконкому взяли участь і заступник міського голови Іван Васильцюн та керуючий справами міської ради Іван Матіко.

Присутніми розглянуто звіт комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради про підсумки роботи підприємства за 2022 рік та було погоджено тариф комунальному підприємству «Тепло-Місто». В ході засідання було також ухвалено рішення про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Іршавської міської ради та погоджено структуру та штатну чисельність комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради на 2023 рік. Члени виконкому затвердили рішення про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна та про затвердження протоколу електронного аукціону. На порядку денному були питання і про визначення видів суспільно-корисних робіт та переліку об’єктів, на яких засуджені та порушники будуть виконувати такі роботи, та про встановлення комунальному підприємству «Іршавське БТІ» вартості однієї норми часу на надання послуг з проведення технічної інвентаризації.

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги згідно бюджетної програми «Турбота» на лікування 25 жителям та виділено одноразову матеріальну допомогу для придбання твердого палива 21 жителю Іршавської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь