26 січня, в приміщенні міської ради відбулося засідання Президії Іршавської районної ради ветеранів України, участь в роботі якого взяв заступник міського голови в питань діяльності виконавчих органів Іван Васильцюн. Серед запрошених присутніх були секретар Довжанської сільської ради Наталія Петканич та Білківський сільський голова Василь Зейкан. Відкрив та вів засідання голова районної ради організації ветеранів України Петро Король.

На президії розглянули план роботи Іршавської районної ради ветеранів України на 2023 рік, програму фінансової її підтримки та обговорили підсумки із зауваженнями та пропозиціями Президії обласної ради ветеранів України.  

Розпочинаючи засідання, голова районної ради організації ветеранів України Петро Король зазначив, що районна організація ветеранів України об’єднує 26 первинних організацій, які функціонували при колишніх сільських радах, а зараз – в старостинських округах та міській і сільських радах громад. Доповів про проведену роботу за 2022 рік, позитивні напрацювання та досягнення, а також розповів про проблемні питання в громаді. Всі присутні також брали активну участь в обговоренні проблемних питань. Зокрема, для поліпшення рівня життя ветеранів у с. Приборжавське голова місцевої первинної ветеранської організації  Павло Світлинець порушив питання про відсутність у цьому селі аптеки. Тому стареньким доводиться доїжджати в Довге чи Іршаву, а село досить велике і місце для неї є. На що секретар Довжанської сільської ради Наталія Петканич повідомила, що шукатимуть підприємця для здійснення такої діяльності та триматимуть це питання на контролі.

На завершення засідання заступник міського голови Іван Васильцюн звернувся до присутніх: "Завжди приємно поспілкуватись з колишніми керівниками різних галузей! Для нас всіх ви є прикладом, тож будьте постійно такими ж активними, передавайте свої знання, свій досвід, своє розуміння життя молодшому поколінню. Від усієї душі бажаю здоров’я, успіху, сили та мирного неба!"