Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Анонс: Інтергаційний захід для молоді з числа ВПО у Іршавській громаді

Дата: 19.01.2023 16:57
Кількість переглядів: 345

Дата: 24 січня 2023 року

Час: 10:00 к.ч.

Формат заходу: офлайн, зал  Іршавского міського центру позашкільної освіти: м. Іршава, вул. Гагаріна, 9

Фото без опису

24 січня у примішені Іршавского міського центру позашкільної освіти відбудеться цікавий інтеграційний захід, що поєднає обговорення молодіжної політики у Іршавській громаді,  можливості і перспективи для молоді, а також знайомство з історією краю у краєзнавчому музеї, можливість поколядувати і вивчити нові колядки різних регіонів України і просто поспілкуватися зі своїми однолітками.

Метою заходу є інтеграція у життя Іршавської громади молоді із числа внутрішньо переміщених осіб та активізації участі молоді громади та внутрішньо переміщених осіб у соціально-культурному житті міста.

Захід відбудеться у рамках Проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що реалізується БФ «Центр громадських ініціатив», за підтримки Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»

У програмі заплановано: дискусії щодо програми молодіжного розвитку громади, акумуляція ідей підтримки молоді, майстер-клас від керівниці народної студії «Боржавська Фантазія», членкині  спілки художників України пані Любові Микити, цікава екскурсія стежками історії Іршавщини ну і звичайно – завершальне  колядування та вінчування.

Цей захід проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» в рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді, та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь