Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Допомога міжнародного партнерства USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 18.01.2023 12:44
Кількість переглядів: 1414

Фото без опису

5 бензорізів STIHL TS420, різак RSU Plus, розтискач SP50, домкрат RZT, зарядні пристрої для акумуляторів та самі акумулятори днями отримала Іршавська міська рада завдяки участі в Проєкті USAID «ГОВЕРЛА».

Апарат, що широко використовується для розпилювання стін з цегли, асфальту, бетону, металів, передбачений для реагування на надзвичайні ситуації в громаді та інших робіт. Він важливий в ході рятувальних операцій різної складності. Тому такі бензорізи були передані для роботи 15-ї державній пожежно-рятувальній частині мІршава ГУ ДСНС в Закарпатській області та КП  «Тепло-Місто».

Дякуємо міжнародним партнерам за цінну допомогу у подоланні викликів війни, розвитку територій, покращення рівня безпеки та якості життя українців загалом та на нашій території зокрема.

До відома: все обладнання від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» надається безкоштовно, в рамках угоди про партнерство. Іршавська громада є серед небагатьох громад-учасниць цього Проєкту на Закарпатті. Разом з HOVERLA / Проєкт USAID "ГОВЕРЛА" громада стає щораз міцнішою,  спроможнішою й готовою до ефективного реагування на різні виклики.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь