Напередодні Старого Нового року, 13 січня, в гарно прибраному залі Іршавського міського Центру позашкільної освіти зібрались півсотні талановитих дітей громади: переможців різних спортивних змагань, хореографічних конкурсів, декоративно-прикладного мистецтва, художніх промислів тощо. Міський голова Віктор Симканинець зустрівся з ними та привітав. Зі словами вітань виступили і начальник відділу освіти, охорони здоров’я. культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради  Єлизавета Яцканич та директор Іршавського МЦПО Юрій Буряс.

Святкову атмосферу радості та тепла хоч і без електричного освітлення та музичного супроводу забезпечили народний вокальний ансамбль БК «Шахтар» «Смерічки», Ілляш Софійка і Грабар Софійка (керівник Вікторія Поляк), вихованці зразкової хореографічної студії «Dance of angels» (керівник Юрій Буряс).

Віктор Андрійович у вітальному виступі зазначив: «Ви – майбутнє нашої країни. Ми пишаємось талантами Іршавщини, які особисто та своїми роботами гідно представляють нашу громаду на різних конкурсах та змаганнях. Тож пам’ятайте свою історію, збирайтесь за святковим столом, колядуйте та щедруйте в ці свята. Ваше завдання – не тільки зберегти, а і примножити наше рідне, українське, що сьогодні змушені відстоювати та захищати наші воїни на передовій. З вірою в Перемогу йдемо в Новий рік за старим календарем, і я бажаю вам подальших успіхів.»

Всі запрошені юні таланти отримали чудові подарункові пакунки від ГО «Побажання», яку очолює Андрій Брич. Співпраця громадської організації з німецьким благодійним фондом та Іршавською міською радою дозволяє підтримувати соціально-вразливі категорії населення та порадувати таку талановиту молодь громади.

Насамкінець святкової зустрічі всім залом лунала колядка «Нова радість стала» та пісня «Ой, у лузі червона калина».