Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Завершено ремонт даху клубу в с.Івашковиця

Дата: 12.01.2023 23:46
Кількість переглядів: 380

Клуб завжди був місцем масового відпочинку жителів населеного пункту. Це одне з небагатьох місць, де можуть зібратися люди різного віку з різними інтересами, з користю та задоволенням провести своє дозвілля. Особливо це стосується віддалених сіл, де вдало поєднується як сучасність, так і традиції  минулого. Останні роки виявились вкрай важкими для всього. Стільки уваги приділяти матеріальній підтримці таких будівель, що вимагає великих фінансових витрат, не було змоги.

В найвіддаленішому селі Іршавської громади – с.Івашковиця Загатянського старостинського округу, будівля, в якій розташовано не тільки клуб, а й бібліотека та ФАП СМ, давно вже потребувала ремонту даху. Як правило, основною причиною зношеності покрівлі будівлі є довгострокова експлуатація будівельних конструкцій, що призводить до поступової втрати їх первісних характеристик та міцності. Аварійний стан будівлі вдалося попередити наприкінці минулого року. Згідно з договором, ТзОВ «Фортуна-Іршава» виконало аварійно-відбудовні роботи  - капітальний ремонт даху.

Міський голова Віктор Симканинець та начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Єлизавета Яцканич завітали напередодні різдвяних свят до Івашковиці, особисто перевірили результат виконання робіт та поспілкувались  з мешканцями. Працівники культури подякували їм за підтримку та часткове вирішення проблеми, а діти - колядували, за що отримали солодкі подарунки. Міський голова висловив вдячність місцевій бригаді майстрів, які швидко та якісно виконали свою роботу. Тепер залишається зробити стелю, внутрішній ремонт в будівлі, оновити огорожу та створити сприятливі умови для забезпечення культурно-просвітницьких послуг, а також можливості надавання вільних приміщень в оренду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь