Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Оголошення про об'єкти критичної інфраструктури!

Дата: 05.01.2023 16:53
Кількість переглядів: 515

        Повідомляємо, що 20 грудня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року № 1384 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року № 1109 Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури”.

          Зазначеними змінами, зокрема, Міністерство аграрної політики та продовольства України визначено секторальним органом у сфері захисту критичної інфраструктури, відповідальним за сектор харчової промисловості та агропромислового комплексу.

          Згідно з прийнятою постановою  визначаються об’єкти критичної інфраструктури, де виробництво сільськогосподарської продукції визначено, як важливий елемент. Мінагрополітики закріплене як уповноважений орган, який може  розглядати і фіксувати перелік об’єктів критичної інфраструктури.

          Наразі Мінагрополітики розпочало прийом заявок від підприємств для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури. З додатковою інформацією із зазначених питань можна ознайомитись за такими посиланнями:

          https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-rozpochalo-zbir-zayavok-z-metoyu-fiksaciyi-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi-vazhlivih-dlya-prodovolchoyi-bezpeki-denis-bashlik
          https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь