Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт про пророблену роботу за грудень ІМЦПО та його керівника - Ю.Буряса

Дата: 31.12.2022 08:06
Кількість переглядів: 368

Протягом грудня місяця в Іршавському міському Центрі позашкільної освіти пройшла низка заходів. Зокрема засідання методичного об’єднання керівників гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Пошук" за участі методиста, голови та членів методичного об’єднання, адміністрації закладу, керівників гуртків тощо.

"Разом до перемоги!" - саме під таким гаслом відбулися змагання з туристського багатоборства в Іршавському міському парку. Юні туристи позмагалися і набули певних навиків при проходженні етапів: спортивне орієнтування, техніки пішохідного туризму та велосипедного туризму.  Даний захід був організований і проведений спільно Закарпатським центром туризму (м.Ужгород) та Іршавським МЦПО. 

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом керівники гуртків МЦПО разом зі своїми вихованцями на заняттях гуртків провели виховні заходи, бесіди, тематичні розмови,  відео, презентації, інтерактивні заходи на важливу тему сьогодення. Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від  цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті та не боятись таких ВІЛ-інфікованих людей.
3 грудня, у м. Хуст, близько 150 учасників, серед яких 21 представник від  Іршавського МЦПО, боролися за призові місця у чемпіонаті Закарпатської області зі спортивного орієнтування, присвяченого Дню Збройних Сил України. з 5 по 9 грудня в міському Центрі позашкільної освіти успішно пройшов Тиждень правових знань.
В рамках тижня керівниками гуртків було проведено низку заходів. Зокрема:
-  конкурс малюнків та тему «Хоч дитина я мала, та вже маю я права»;
-  гра-мандрівка «Подорож у країні прав»;
- інтерактивна гра «Квітка прав дитини»;
- перегляд відеороликів на правову тематику «Що ми знаємо про свої права та обов’язки?»;
- виховні бесіди, години спілкування  "Мої права і обов'язки" ;
- переглянуто відеоролик "Конвенція ООН про права дитини".
10 грудня 2022 року  у ПАДІЮНі (м.Ужгород) відбувся обласний форум учнівського  парламенту «Нове покоління», який активно працює над створенням сильної та дієвої мережі міських органів учнівського самоврядування в області, у якому взяли участь представники різних територіальних громад Закарпатської області - лідери учнівського самоврядування та їх координатори.  Іршавщину представляли Аліна Ганчіч та  Яна Тюк – голова та заступник школи учнівського самоврядування «Лідер» Іршавської ТГ, учениці Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів. (координатор Коровська Наталія). 
16 грудня, в актовій залі закладу відбулося чудове свято, "Миколай, подарунки роздавай" для всіх гуртківців МЦПО, яке підготував директор МЦПО Юрій Буряс.
18 грудня провелася маштабна акція в підтримку онкохворих діток «Розтопи совоє серце - допоможемо дітям разом», яку вже 12 рік організовує директор МЦПО Юрій Буряс. Цьогоріч було зібрано максимальну суму - більше 850 тисяч гривень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь