28 грудня поліцейський офіцер Іршавської міської територіальної громади, яку він обслуговує, прозвітував про пророблену  роботу.  Наша громада об’єднала 20 населених пунктів, у яких проживає близько 30 тис. мешканців, тож роботи вистачає.

На зустрічі були присутні міський голова Віктор Симканинець, заступник міського голови Іван Васильцюн, секретар міської ради Іван Семак, начальник сектору превенції Іршавського ВП №1 Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області, працівники міської ради, громадськість.

Поліцейський офіцер громади лейтенант поліції Іван Пукман у першу чергу довів до відома керівників громади та місцевих жителів стан забезпечення правопорядку і безпеки, кількості вчинених та розкритих злочинів на території обслуговування протягом  поточного року.

Обговорювалось питання співпраці громадського формування з поліцейським офіцером громади. Щоденно, у нічний час з початку війни в Україні, члени громадського формування надавали допомогу працівникам поліції під час патрулювання у м. Іршава та інших населених пунктах громади.

Протягом року, в тісній співпраці з працівниками міської ради, поліцейським офіцером громади було здійснено чимало виїздів у неблагополучні сім’ї, на земельні конфлікти, на справи з порушень правил благоустрою і т.д. Також Іван Пукман надавав допомогу працівникам 1-го відділу Хустського РТЦК та СП  у доставці та розшуку осіб, які ухилялись від проходження військової служби.

В ході даного звіту поліцейський офіцер громади Іван Пукман відповідав на всі питання присутніх.