Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбувся щорічний відкритий турнір з міні–футболу серед юнаків

Дата: 27.12.2022 00:53
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

24 та 25 грудня 2022 року на базі Іршавського ЗЗСО I-III ст. №2  відбувся щорічний відкритий турнір Іршавської ДЮСШ з міні – футболу серед юнаків 2010-2011рр.н. та 2012-2013 рр.н.

 В перший день змагань змагалися юні спортсмени 2010-2011 рр.н,  Прийняло участь 6 команд – с.Сільце, м.Іршава, с.Дубрівки, с.Осою, с.Ільниця та с.Вільхівки. Команди були поділені на дві підгрупи. Потім з підгруп перші місця грали за перше-друге місце, а другі місця за третє та четверте місце. Ігри видались дуже цікавими та напруженими.

В кінцевому результаті команди посіли такі місця: ФК Сільце -1 місце, тренер команди  Михайло Чедрик.  Команда Іршавської ДЮСШ (Вільхівка) - 2 місце, тренер команди  Віктор Цогла  і третє місце команда Іршавської ДЮСШ м.Іршава - тренер Василь Келемеш.

Привітати спортсменів прийшли о. Михайло, настоятель греко-католицького храму с.Сільце, заступник Іршавського міського голови І.П.Васильцюн, голова правління райспоживспілки С.А.Лупак.,  тренер  Іршавської ДЮСШ В.М.Попович, методист з питань фізичної культури та спорту ВООЗКСМС Б.І.Ломага, та директор ДЮСШ В.І.Пензеник.

Всі учні були нагороджені новорічними подарунками, а переможці турніру - кубком, медалями та грамотами відповідних ступенів.

  В неділю змагалися спортсмени 2012-2013 рр.н.  Прийняло участь чотири команди з Сільця, Ільниці, Іршави -1, Іршави-2. Ігри проходили по коловій системі.

Переможцем турніру  стала команда Іршавської ДЮСШ-1 (тренери Цогла В.В. та Келемеш В.В). Друге місце посіла команда ФК Сільце, і третє місце посіла команда Ільниці,  тренер команди І.М.Бандурович.

Всі учні були нагороджені подарунками, кубком, медалями та грамотами.

Присутні висловили слова вдячності  за сприяння у проведенні турніру з футболу Іршавській міській раді, ВООЗКСМС, директору  Іршавського ЗЗСО I-III ст. №2  Г.Ю.Гичка, та головному спонсору змагань - голові правління Іршавської райспоживспілки С.А.Лупаку за надані ним подарунки, кубки, медалі та грамоти.  Подякували суддям Владиславу Батрину та Михайлу  Лялюку за їх успішне проведення цього Новорічно-різдвяного турніру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь