Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршавській міській раді засідали члени виконкому

Дата: 23.12.2022 10:46
Кількість переглядів: 390

21 грудня, в Іршавській міській раді відбулось засідання виконавчого комітету за участі керуючого справами (секретаря) міської ради Івана Матіко та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Івана Васильцюна. Присутні розглянули 14 питань порядку денного. Основні з них стосувались виділення матеріальної допомоги, надання статусу жителя гірського населеного пункту, надання дозволу на видалення зелених насаджень, передачі основних засобів та малоцінних швидкозношуваних предметів з балансу Іршавської міської ради, погодження штатного розпису комунальному підприємству «Тепло-Місто» та складання проекту міського бюджету на 2023 рік. Також члени виконкому схвалили проект Програми економічного і соціального розвитку Іршавської міської територіальної громади на 2023 рік та інші цільові програми Іршавської міської ради.

Обговорили погодження категорій та списку дітей пільгових категорій для безкоштовного харчування у закладах загальної середньої освіти на 2022-2023 рік та встановлення розміру плати за навчання у дитячих школах мистецтв громади на 2022-2023 навчальний рік.

На засіданні затвердили Положення про порядок обліку використання, місце зберігання та знищення печаток, штампів Іршавської міської ради та її виконавчих органів, журналу обліку, переліку осіб, підписи яких скріплюються гербовою печаткою та про утворення комісії з перевірки наявності печаток і штампів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь