Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До вашої уваги - рішення ради оборони Закарпатської області!

Дата: 12.12.2022 13:09
Кількість переглядів: 287

Увага! Рада оборони області прийняла рішення щодо ЗАБОРОНИ на використання всіх видів зовнішнього освітлення, зокрема зовнішньої реклами, рекламних вивісок, гірлянд та підсвіток тощо. Відповідно до рішення Ради оборони області №55 від 06.12.2022 року «Про невідкладні заходи для забезпечення і підтримки енергосистеми та захисту безпеки населення» з 6 грудня 2022 року заборона діє НЕЗАЛЕЖНО від графіків відключень електропостачання! У країні війна, тому цієї зими – без святкової ілюмінації. 

Обмеження не поширюються на освітлення вулично-дорожньої мережі та об'єктів критичної інфраструктури!

 Суб’єктам господарювання всіх форм власності міської територіальної громади потрібно припинити використання рекламного освітлення (зовнішньої реклами, рекламних вивісок, підсвіток тощо), а також освітлення територій та приміщень закладів громадського харчування, роздрібної торгівлі після завершення робочого часу.

Згідно з рішенням Ради оборони області в нічний час на Закарпатті посилюють патрулювання для забезпечення правопорядку на вулицях і в громадських місцях.

Бізнес також закликають заощаджувати електроенергію та за можливості подбати про альтернативні джерела живлення.

Звертаємо Вашу увагу! Відповідно до Постанови КМУ від 21.03.2007 р. №507 рішення Ради є обов’язковим для виконання місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані на території області, громадянами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь