09 грудня, відбулось пленарне засідання двадцять першої позачергової сесії VIII скликання Іршавської міської ради, яке провів міський голова Віктор Симканинець. У роботі сесії взяли участь секретар міської ради Іван Семак, старости старостинських округів громади, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.
       Головуючий розпочав засідання з вшанування хвилиною мовчання світлої памяті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. З 26 депутатів в залі було присутньо 22. Серед них, з моменту останнього засідання, відзначили свої дні ювілейні народження двоє депутатів - Оксана Бандурович та Василь Худа. Міський голова передав Оксані Федорівні й нагороду - Подяку Закарпатської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування краю, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування. 
        Напередодні, всі питання порядку денного були розглянуті та обговорені профільною постійною комісією з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, підтримані та рекомендовані для розгляду на сесії. Він налічував чотири питання, по кожному з яких депутати проголосували. Згодом всі прийняті рішення будуть оприлюднені на нашому сайті, в розділі "Нормативні акти".
        Наприкінець сесії Віктор Андрійович сказав, що невдовазі знову планується сесія, на якій буде розглянуто та прийнято бюджет Іршавської міської територіальної громади на 2023 рік.