Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вітання з Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 15:52
Кількість переглядів: 401

У всьому світі 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Починаючи з часів Революції Гідності та під час російської агресії потужний волонтерський рух став зразком єдності українського суспільства, його зрілості і самоорганізації. Волонтер – той, хто добровільно, за покликом серця, віддає свою енергію, час, ресурси і, чесно кажучи, частину свого життя заради допомоги іншим. Такі Люди – це справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості.

В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця! Я щиро вдячний Вам за Вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину. Особлива подяка за Вашу допомогу військовим, які захищають нашу Батьківщину.

Спасибі Вам всім величезне, нехай усі Ваші добрі справи неодмінно будуть винагороджені. Бажаю міцного здоров’я, сил і терпіння, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.

Слава Україні!

Разом до Перемоги!

З повагою

Міський голова          Віктор Симканинець

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь