Молодіжний форум "Ми - єдині" цими вихідними відбувся у обласному центрі. Усім він запам'ятається як захід підтримки, наставництва і розвитку цінностей, народження команди однодумців щодо розвитку себе в розвинутій та вільній Україні! Тут були представники Запоріжжя, Донеччини, Житомирщини, Харьківщини, Сумщини, Кіровоградщини і т.д. та, власне, із Закарпаття.

Основна мета - об'єднання громадсько-активної й талановитої молоді, що проживає на Закарпатті та за його межами, та зародження платформи для спілкування, обміну досвідом й ідеями задля формування єдиної команди юної інтелігенції України, котра працює і буде працювати над розвитком країни у майбутньому. Ініціатор та організатор проведення заходу - ГО “Нова генерація України” за підтримки партнерів, які об’єднались разом для розбудови та захисту свого народу і України. Спікери ділилися своїм успішним досвідом: Марина Попатенко - заступниця міністра молоді та спорту України (онлайн), Віктор Микита – голова Закарпатської ОВА, Мар'яна Марусинець -директорка департаменту освіти і науки Закарпатської ОВА, Василь Кузан - голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, український поет, Марина Сміянова - виконавчий директор медичних лабораторій Астра-Діа, психологиня Діана Сідун-Сович, Віктор Михайлов -власник ресторації «Порядний газда", Павло Данилюк - спеціаліст ІТ-галузі, Андріана Данилюк - мисткиня, Ірина Сов’як -  журналістка видавництва «Варош», Галина Бучко - рієлторка. З нашої громади були учні двох шкіл громади: Тюк Яна, Ганчіч Аліна з Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст., Глушко Софія, Стельникович Анна, Данканич Павло з  Іршавського ЗЗСО І-ІІІ с. №2 разом із координаторами Наталією Коровською та Вірою Глушко. 

Сам форум - просто буря емоцій!  Він зайве засвідчив, що в нашій країні молодь - розумна, креативна, амбітна, цілеспрямована! І саме їй будувати мирне демократичне  і щасливе майбутнє рідної України! Висловлюємо вдячність Марії Рущак та всій дружній команді ГО "Нова генерація України" за високий професіоналізм та любов до молодих сердець.