Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Учні Іршавщини прийняли участь в Молодіжному форумі "Ми - єдині"

Дата: 24.11.2022 10:31
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Молодіжний форум "Ми - єдині" цими вихідними відбувся у обласному центрі. Усім він запам'ятається як захід підтримки, наставництва і розвитку цінностей, народження команди однодумців щодо розвитку себе в розвинутій та вільній Україні! Тут були представники Запоріжжя, Донеччини, Житомирщини, Харьківщини, Сумщини, Кіровоградщини і т.д. та, власне, із Закарпаття.

Основна мета - об'єднання громадсько-активної й талановитої молоді, що проживає на Закарпатті та за його межами, та зародження платформи для спілкування, обміну досвідом й ідеями задля формування єдиної команди юної інтелігенції України, котра працює і буде працювати над розвитком країни у майбутньому. Ініціатор та організатор проведення заходу - ГО “Нова генерація України” за підтримки партнерів, які об’єднались разом для розбудови та захисту свого народу і України. Спікери ділилися своїм успішним досвідом: Марина Попатенко - заступниця міністра молоді та спорту України (онлайн), Віктор Микита – голова Закарпатської ОВА, Мар'яна Марусинець -директорка департаменту освіти і науки Закарпатської ОВА, Василь Кузан - голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, український поет, Марина Сміянова - виконавчий директор медичних лабораторій Астра-Діа, психологиня Діана Сідун-Сович, Віктор Михайлов -власник ресторації «Порядний газда", Павло Данилюк - спеціаліст ІТ-галузі, Андріана Данилюк - мисткиня, Ірина Сов’як -  журналістка видавництва «Варош», Галина Бучко - рієлторка. З нашої громади були учні двох шкіл громади: Тюк Яна, Ганчіч Аліна з Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст., Глушко Софія, Стельникович Анна, Данканич Павло з  Іршавського ЗЗСО І-ІІІ с. №2 разом із координаторами Наталією Коровською та Вірою Глушко. 

Сам форум - просто буря емоцій!  Він зайве засвідчив, що в нашій країні молодь - розумна, креативна, амбітна, цілеспрямована! І саме їй будувати мирне демократичне  і щасливе майбутнє рідної України! Висловлюємо вдячність Марії Рущак та всій дружній команді ГО "Нова генерація України" за високий професіоналізм та любов до молодих сердець.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь