Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу Іршавського міського Центру позашкільної освіти

Дата: 22.11.2022 11:48
Кількість переглядів: 263

З початку навчального року вихованці Іршавського МЦПО прийняли участь у низці масових заходів та конкурсів.

До Дня Миру вихованці гуртків "Бісероплетіння" -  кер. Ловга О.В. , "ФЛОРИСТИКА" - керівник Цільо В.М. та «Виготовлення іграшок-сувенірів» - керівник Ажипа Н. Й.  виготовили композицію, Ангелів-охоронців та голубів як символ миру.
Зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of angels» (керівник Юрій Буряс) спільно з Народним музичним гуртом «Остра Тирнина» (керівник Андріана Матіко-Улинець) прийняли участь в двох благодійних заходах, які проходили в м. Львів та м. Івано-Франківськ. Також прийняли участь в благодійному мистецькому порталі «ПАТРІОТ.UA» та у мистецькому форумі «Галицький шлягер - 2022». Гуртківці Зразкової хореографічної студії МЦПО «Dance of angels» взяли участь у конкурсах «ART-ПОСТ.UA» «Яскрава країна», де здобули ІІІ премію, у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі ЗЛАТА ФЕСТ  "Золоті таланти України" отрмали ІІ премію, у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв вибороли  найвищу нагороду ГРАН-ПРІ!
Цікавою і пізнавальною виявилась екскурсія з вихованцями гуртка "Юні туристи" (керівник Терпай І.І.) , які відвідали обсерваторію УжНУ в с.Н.Солотвино, мукачівський замок "Паланок" та зробили прогулянку історичним центром міста над Латорицею. Також вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків, що діють при Осійському ЗЗСО (керівник Пелиньо Л.М.) здійснили похід до урочища Кам'янка, вихованці туристичних гуртків Іршавського МЦПО (керівник Осійська Л.Р.), що діють на базі Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст, здійснили одноденний навчально - тренувальний похід до цікавого урочища "Маґанка"
В актовій залі закладу проведено святкові концерти до Дня Позашкілля, Дня вчителя, Посвята в гуртківці за участю вихованців гуртка «Юні зірочки» (кер. Поляк В.В.), «Ліра» (кер. Гавацко Е.П.) та зразкової хореографічної студії  «Dance of angels» (кер. Буряс Ю.В.). До "Дня міста" вихованці народної студії образотворчого мистецтва "Боржавська фантазія" (кер. Любов Микита)  провели традиційно пленер,  а вихованці клубу “Вікторія” (кер. Вайда А.Й.) взяли участь в змаганні з шашок-64. Також відбулись традиційні змагання зі спортивного орієнтування приурочені Всесвітньому Дню туризму та Дню міста за участі туристсько-краєзнавчого відділу Іршавського МЦПО.
15 жовтня 2022 в місті Іршава відбувся чемпіонат Закарпатської області зі спортивного орієнтування серед дорослих і юнацької молоді, який був присвячений Дню захисників і захисниць України, а також як "Кубок Пам'яті - 2022". Організаторами та ініціаторами даного заходу виступала в основному Федерація спортивного орієнтування України в Закарпатській області, яку представляв Георгій Фечо, а також туристсько-краєзнавчий відділ Іршавського МЦПО, представниками якого були керівники гуртків на чолі з Буряс Ю.В. та Терпай І.І.
Активно працює Іршавський історико-краєзнавчий музей (директор Світлинець А.А.), який завжди відчинений для всіх охочих та який завжди поповнюється цікавими новими музейними експонатами.
Проведено заходи до Дня захисників та захисниць. Обласна федерація спортивного орієнтування (керівник Фечо Георгій) з нагоди цього свята та пам'яті Осійського О. Д. провела у Іршаві змагання зі спортивного орієнтування. Вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків Осійського ЗЗСО І-ІІІ ст. (керівник Пелиньо Л.М.) взяли участь у цих змаганнях і поряд з іншими учасниками Іршавської МТГ, Мукачева та Ужгорода змагалися за перемогу.
Постійно проводяться засідання школи учнівського самоврядування «Лідер» (Коровська Н.Є.).
У конкурсі "Золоті таланти України" взяли участь солісти міського Центру позашкільної освіти "Юні зірочки" керівник Вікторія Поляк та вибороли такі призові місця: Луканинець Кароліна І та ІІ премія; Грабар Софія І та ІІ премія; Карабиньош Єва ІІ та ІІІ премія; Чедрик Анна ІІІ та ІІІ премія. А володаркою ГРАН-ПРІ стала СОФІЯ ІЛЛЯШ. У мистецькому - форумі фестивалі "ART-ПОСТ.UA" (Яскрава країна). "Юні зірочки" керівник Поляк В.В. отримали такі результати:Ілляш Софія І премія; Луканинець Кароліна ІІ премія; Карабиньош Єва ІІІ премія;
Зразкова студія естрадного співу "Ліра", керівник Гавацко Е.П., взяла участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «СЯЮЧИЙ СВІТ ТАЛАНТІВ». Результати конкурсу порадували всіх учасників, їхніх батьків та керівника.
Чедрик Іванна - 1 місце, Бойко Катерина - 1 місце, Ромочівська Анастасія - 1 місце, Станко Андріана - 1 місце, Ганчіч Аліна - 1 місце, Синяк Христина - 2 місце, Савко Вікторія - 2 місце, Бряник Владислава - 3 місце.
Приємною подією творчої діяльності МЦПО стало нагородження переможців обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України, учнів наукового товариства закладів освіти Іршавської ТГ, яке працює на базі МЦПО та переможців конкурсу "Знай і люби свій край-2022". Ну а на Чемпіонаті світу з шашок-100 серед юніорів та юнаків, який проведено 30.10 - 07.11. 2022 року в Туреччині вихованка шахово-шашкового клубу «Вікторія» Катерина Мойсей отримала ІІ місце та стала віце чемпіонкою світу!

 

Керівник ІМЦПО                     Юрій БУРЯС

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь