Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Рейд "Побут" з метою дотримання належних умов виховання та розвитку дітей здійснено у с.Брід

Дата: 16.11.2022 14:05
Кількість переглядів: 718

Днями, фахівцями служби у справах  дітей спільно з директором Центру надання соціальних послуг міської ради та офіцером громади було здійснено чергові рейди-відпрацювання "Побут" у  с.Брід.

З батьками дітей, де здійснено рейди, проведено профілактичну роботу, надано консультації та попереджено про відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов'язків.

Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними. Законом України “Про охорону дитинства” визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини. За невиконання або неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей, батьки можуть бути притягнені до різних видів юридичної відповідальності. Також чотирьом родинам, в яких здійснено рейди, було надано термін для покращення житлових умов.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь