Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В громаді стартує благодійна акція «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом»

Дата: 16.11.2022 10:22
Кількість переглядів: 627

Триває війна… Ми щодня втрачаємо цвіт нашої нації, мужніх й хоробрих наших захисників та захисниць. На жаль, втрачаємо ми і майбутнє нашої країни – наших дітей! І крім жорстокої війни, їх у вічність забирає безжальна хвороба – рак.

Сьогодні ми звертаємось до вас з надією на порятунок наших дітей, які мають цей страшний діагноз. Адже їхнє щоденне життя – це біль та боротьба з онкологією, яка є дуже дороговартісною для сімї. Ми просимо вас долучитись до збору коштів в рамках благодійної акції «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом». Захід проходитиме вже 12-ий рік поспіль.

За інформацією онколога, станом на сьогодні на обліку знаходиться 12 дітей. Наймолодшій дитині - 5 років, а старшому з цих діток виповнилось 16 років. На превеликий жаль, щороку рак забирає дитячі життя: в 2014 році помер 9-ти річний хлопчик, сердечко 5-ти річної дівчинки зупинилось в липні 2017 році, 2018 року ще одна втрата – 8-ми річний хлопчик помер від раку головного мозку, 2021 року онкологія забрала ще одного хлопчика. Тому звертаємося до кожного з Вас і переконливо просимо долучитися і підтримати сім’ї, котрих спіткало горе, сім’ї - у котрих діти страждають на онкозахворювання.

Минулого року, завдяки вам всім, нам вдалось зібрати 659 тисяч гривень. Відповідно, кожна така сім’я отримала по 59 тис. грн. допомоги. Тож долучіться до збору коштів і зараз - внесіть свою лепту у порятунок маленьких життів. Ці дітки заслуговують на щасливе і безтурботне дитинство!

 Акція «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом» триватиме 5 тижнів. Підсумок буде оголошено на благодійному концерті 18 грудня, о 17.00 у залі Іршавського міського будинку культури. Зібрані кошти будуть вручені родинам хворих дітей. Кошти можете передавати організаторам чи у відділ освіти Іршавської ТГ. Тільки так, всі разом, ми зможемо врятувати ці маленькі життя!!!

Будь-яку інформацію можна уточнити за номерами телефону: 097 90 71 180 – Юрій, 050 690 50 13Зора.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь