Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавська зразкова студія сучасного танцю "Be Free" гідно представила Україну в Чехії та знову здобула ряд нагород

Дата: 15.11.2022 12:27
Кількість переглядів: 432

В цей не простий час, зразковій студії сучасного танцю "Be Free" (керівник - хореограф Звенислава Чорнак), яка діє на Іршавщині, випала велика честь та звичайно відповідальність представляти нашу Україну в Чехії - м. Прага, на двох мистецьких подіях  одночасно.

Першою подією був масштабний фольк-фестиваль "International choir and dance Festival "Autumn Tale Prague",  у якому брали участь колективи з таких країн як Словаччина, Сербія, Македонія, Мексика, Чехія та налічував загалом 13 країн світу, де танцівники та хореографи могли ділитися досвідом, емоціями та представляти культуру своєї країни. Представляючи Україну всі отримали безцінний досвід  та неймовірні емоції від різноманіття етнокультур, хореографії, вокалу на одній сцені.

Другий проект - це проект "JUIDE European Golden Cup" Любові Мурзі. Він  був створений у  форматі змагань та представляв собою вже більш професійний та технічний погляд на хореографічне мистецтво. На ньому ЗССТ "Be Free" з гордістю та приємною несподіванкою отримали три золотих кубка.

Щиро подяка організаторам цих фестивалів та чекаємо зустрічі вже в інших країнах, куди отримали запрошення від учасників та керівників колективів.  Поки є можливість вести такий культурний досвід та транслювати нашу культуру,  таким чином наші таланти мають можливість повпливати на хід історії та розуміння подій, що відбуваються у нашій країні тепер для інших народів світу.

Вітаємо наших маленьких іршавчан, їх батьків й талановиту наставницю з такою перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів! Так тримати!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь