Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До уваги - інформаційна кампанія «ДІТИ ВІЙНИ»

Дата: 15.11.2022 09:27
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до Російської Федерації чи інших країн, підтримується проведення заходів інформаційної кампанії «Діти війни» в тісній співпраці з проектом Уряду Канади «Супровід урядовим реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd., за участю Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національного інформаційного бюро та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Діти війни» – це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, що постраждали внаслідок війни Російської Федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати і врятувати. Кількісні показники щодня оновлюють правоохоронні органи. «Діти війни» – це універсальний канал звʼязку з правоохоронними органами: Національною поліцією України, Офісом Генерального прокурора, а також з Національним інформаційним бюро.

Спільними зусиллями розшукаємо та повернемо кожну українську дитину додому!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь