Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу відділу земельних відносин та просторового планування міської ради

Дата: 14.11.2022 10:21
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Відділом земельних відносин та просторового планування Іршавської міської ради протягом поточного року розглянуто, підготовлено проектів рішень та винесено на розгляд сесії Іршавської міської ради в кількості 408 земельних питань різного характеру.

Прийнято участь у 12 виїзних комісіях щодо узгодження меж земельних ділянок без підпису суміжних землекористувачів. Опрацьовано та надано відповіді на 65 листів, звернень громадян, та запитів про надання інформації чи копій документів.

Відділом забезпечено укладання 20 договорів оренди земельних ділянок різного цільового призначення, що в свою чергу, суттєво збільшило дохідну частину міського бюджету від оренди землі. Також, укладено 8 додаткових угод щодо продовження строку договорів оренди земельних ділянок, здійснено заходи щодо реєстрації в реєстрі речових прав заміни сторони договорів оренди земельних ділянок в частині орендодавця.

          Проведено аналіз та звірку з органом державної податкової служби щодо повноти нарахування плати за землю (земельного податку) за земельні ділянки, які перебувають в користуванні фізичних та юридичних осіб на праві постійного користування. Здійснено заходи з надання інформації до органу державної податкової служби щодо власників земельних ділянок на території Іршавської територіальної громади, які перебувають в приватній власності для нарахування плати за землю (земельного податку), що також суттєво збільшило дохідну частину бюджету.

   Відділом земельних відносин та просторового планування Іршавської міської ради забезпечено підготовку двох земельних ділянок в с. Ільниця та м.Іршава для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону, а також на завершальному етапі знаходиться підготовка документації для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку в м. Іршава.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь