Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт про роботу Центру надання адмінпослуг міської ради за жовтень

Дата: 09.11.2022 13:20
Кількість переглядів: 504

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Іршавської міської ради є структурним підрозділом Іршавської міської ради, в якому надаються адміністративні послуги згідно з переліком, визначеним відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги».

За жовтень місяців поточного року в нашому ЦНАП надано 479 адміністративних послуг. З них:

186 послуг пов’язаних з реєстрацією та зняттям з реєстрації місця проживання та видачею витягу про реєстрацію місця проживання.

76 послуг із земельних питань, а саме витяги з державного земельного кадастру - 30 та витяги з технічної документації про нормативно грошову оцінку - 46,

66 послуг відділу соціального захисту населення з яких 38 - видача довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, 28 – призначення допомоги ВПО.

27 послуг з надання компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО, по яких зроблено та передано на подальше опрацювання звіт до Закарпатської ОВА.

21 – з реєстрації права власності на нерухоме майно,

10 послуг відділу містобудування та архітектури Іршавської міської ради з видачі будівельних паспортів, надання містобудівних умов та обмежень та присвоєння поштової адреси nа ряд інших послуг, які визначені згідно Переліку адміністративних послуг.

Також здійснюється відписка на судові та інші запити, яких в жовтні місяці було 32 здійснюється подача звітів та надання різного роду інформації та консультації.

З метою підвищення якості надання адміністративних послуг адміністратори ЦНАП постійно проходять онлайн навчання, беруть участь у різних семінарах та вебінарах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь