Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Привітали працівників культури Іршавської громади з професійним святом

Дата: 08.11.2022 17:23
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Культура та мистецтво є основою розвитку народу та нації, незримою силою, формуючою унікальну особистість кожної людини. Тому не може не виникати питання, чи є місце зараз культурі, адже ця війна з окупантами є боротьбою і за нашу національну культуру.

Сьогодні, напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, в Іршавському міському будинку культури з цієї нагоди відбулось урочисте зібрання. Міський голова Віктор Симканинець привітав присутніх, які присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого краю та народу. Він зазначив, що праця працівників культури завжди на виду: саме вони дарують людям радість, формують в людині почуття прекрасного, несуть яскраві хвилини спілкування з мистецтвом і роблять навколишній світ кращим.

До привітань долучились: начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради Єлизавета Яцканич, голова об’єднаної Профспілки працівників культури Іршавщини, заслужений працівник культури Оксана Сідор та в.о. директора МБК – Ірина Олексик.

Грамотами відділу освіти міської ради та Профспілки працівників культури Іршавщини були відзначені цьогорічні ювіляри, багаторічні працівники галузі культури: керівник народного фольклорного ансамблю «Іршава», заслужений працівник культури України Гудь Надія Іванівна, керівник народного об’єднання художників та народних майстрів «Колорит Боржави» Філеш Василь Васильович, керівник зразкового цирку «Весела арена» Попович Ніна Яківна, завідувач клубу с.Климовиця Котубей Ганна Юріївна та завідувач народного історико-краєзнавчого музею с. Чорний Потік Фегер Юрій Анатолійович.

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови, згідно з Указом Президента. Цей день було засновано з метою відзначити вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність. Тож щиро вітаємо всіх причетних з професійним святом та бажаємо міцного здоров’я, творчого довголіття, невичерпної енергії, щедрих мистецьких здобутків, достатку, терпіння, добра, перемог і миру!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь