Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Профілактичний рейд "ПОБУТ" в с.Ільниця та с.Собатин

Дата: 07.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

З метою перевірки житлово-побутових умов проживання і утримання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах та сім’ях опікунів, спеціалістами Служби у справах дітей та директором Центру надання соціальних послуг міської ради спільно з офіцером громади та інспектором з ювенальної превенції Іршавського відділення поліції здійснюються в громаді профілактичні рейди-відпрацювання «Побут».

Сьогодні, 07 листопада, були обстежені та перевірені житлово-побутові умови проживанні таких дітей в с.Ільниця та с.Собатин. За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов, з піклувальниками та підлітками проведені індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання обов’язків піклувальників по вихованню, утриманню та розвитку дітей, надані відповідні індивідуальні консультації. 

Як свідчить практична робота, профілактичні рейди дають позитивні результати. У більшості таких сімей в громаді побутові умови відповідають нормам. Піклувальники дітей, знаючи, що перебувають під особливою увагою, відчуваючи, що долею їх підопічних постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб їх підопічні діти жили в задовільних умовах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь