Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Міський голова взяв участь у засіданні Президії ради ветеранів Іршавщини

Дата: 24.10.2022 16:40
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

Минулого тижня, в актовому залі Іршавської райспоживспілки, відбулось засідання президії ради ветеранів Іршавщини під головуванням голови ради ветеранів Петра Короля. Участь у засіданні взяв голова організації ветеранів в Закарпатській області Ілля Гулянич. Під час засідання президія розглянула ряд питань пов’язаних з діяльності організації, зокрема: про діяльність місцевих осередків ветеранської організації, про підсумки роботи організації за 9 місяців поточного року, про план та перспективи діяльності організації на 2023 рік, про надання благодійної допомоги, а також ряд інших важливих питань.

Перед присутніми виступили запрошені гості: Іршавський міський голова Віктор Симканинець та голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак, які відмітили вагомість та важливість діяльності ветеранської організації на Іршавщині, адже ця організація є найбільш чисельним громадським об’єднанням на території колишнього Іршавського району.

Голова організації ветеранів в Закарпатській області Ілля Гулянич за активну співпрацю та підтримку організаціїї ветеранів Іршавщини вручив відзнаки обласної організації ветеранів Іршавському міському голові Віктору Симканинцю та голові правління Іршавської райспоживспілки Сергію Лупаку, висловивши їм слова вдячності, а також відзначив належний рівень проведення організаційних заходів на Іршавщині, а також постійну турботу про престарілих, яка здійснюється організацією.

Участь у засіданні також взяли відповідальний секретар організації Людмила Митровцій та голови осередків: Іван Воскобійник, Василь Шкіря, Василь Ловска, Юрій Пітра, Михайло Ісак, Михайло Ціцак, Ігор Берегі , Михайло Фанта та інші.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь