Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У рамках проєкту "Ми - разом" до Іршавської громади завітали колеги з Маловисківської ТГ

Дата: 21.10.2022 14:47
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

Минулого тижня до Іршавської міської територіальної громади завітали гості з Маловисківської міської територіальної громади Кіровоградської області.

Воістину: війна - це найбільша трагедія для нашого народу, але це й можливості для об'єднання і згуртування задля перемоги!

Із самого початку російсько-української війни всі громади, різні громадські організації та ініціативні групи долучилися до загальнодержавного волонтерства. Активно включилася й ГО "Іршавські Промені" (голова  - Віра Глушко ), яка впродовж березня-вересня отримала від партнерів та  передала за запитами по всій Україні близько 60 тонн гуманітарного вантажу. Серед таких отримувачів була і ГО "Простір ідей" з міста Мала Виска, що на Кіровоградщині. Голова організації  - директорка місцевої школи Інна Коваленко, яка разом зі своїми членами і членкинями почала волонтерську діяльність з перших днів війни. Як проактивна та ініціативна людина, пані Інна разом з секретарем  Маловисківської міської ради Лесею Постолюк написали проєктну заявку  до програми на підтримку  волонтерів, оголошену  КОО ВГО "Асоціація сприяння самоорганізації населення" за фінансової підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Якісно написана заявка - ключ до успіху  в будь-якому проєкті. Експерти підтримали проєкт "Ми - разом",  у якому серед інших заходів був візит до Іршавської міської ради, де їх зустрів міський голова Віктор Симканинець. Гості були приємно вражені нашим краєм, Іршавщиною, історією, людьми...

Було проведено семінар, перша панель якого - обмін досвідом волонтерської роботи від обох громадських організацій, представлення громад від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Івана Васильцюна та секретаря Маловисківської міської ради Лесі Постолюк.

Друга панель - презентація шкільних проєктів у Маловисківській громаді, таких як:

Демократична школа https://www.schools-for-democracy.org/

Медіаграмотність https://filter.mkip.gov.ua/uchytelyam-ta-uchnyam/

Фінансова грамотність Фонд Кличка  https://www.klitschkofoundation.org/projects/

 Інна Коваленко поділилася результатами проєктної діяльності закладів освіти і культури громади починаючи з 2015 року, заохочувала присутніх освітян до роботи з проєктами навіть в умовах війни. Візит колег однозначно сприятиме продовженню співпраці як між громадськими організаціями, так між нашими міськими радами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь